Wageningen verkoopt huid duur tegen Laren

admin • 19:26, 14-09-2014 / Laatste Update: 12:58, 13-12-2023

WAGENINGEN - De hockeysters van Wageningen zijn in hun eerste thuiswedstrijd in de hoofdklasse prima voor de dag gekomen. Laren, een kandidaat voor de play-offs, won op sportpark De Bongerd met 3-1. Wageningen had ruim een helft uitzicht op een resultaat.

Een fout in de Larense opbouw, stelde de jongen Mabel Brands al in de vierde minuut in staat Wageningen op een verrassende 1-0 voorsprong te schieten. Keepster en international Joyce Sombroek was kansloos. Tot de rust bleef Wageningen overeind. Na rust had de thuisploeg moeite om de bal in de ploeg in te houden. Vijf minuten na de hervatting sloeg Laren terug. Kim Lammers rondde af na voorwerk van Naomi van As. Een kwartier haalde Lammers hard uit in de korte hoek voor de 1-2. Lisanne de Lange bepaalde de eindstand op 1-3. Wageningen ging nog op jacht naar de aansluitingstreffer, maar die wilde niet vallen.