NFL Draft: Cardinals kiezen voor multitalent Murray; Patriots hebben gelijk beet

26 april 2019

Dit bericht bekijken op Instagram

#️⃣1️⃣ @kyler1murray

Een bericht gedeeld door Arizona Cardinals (@azcardinals) op

Kyler Murray mag zich in een bijzonder rijtje scharen. De quarterback van Oklahoma Sooners is namelijk de 1st round pick van de NFL Draft 2019. Hij werd gekozen door Arizona Cardinals, dat vorig jaar het slechtste win-verliesratio had in de competitie.


Check hier hoe de Draft ook alweer werkt.

Murray was de 1ste van 3 quarterbacks die uiteindelijk in de 1ste ronde gekozen werd. New York Giants koos voor Daniel Jones (Duke) en Washington Redskins strikte Dwayne Haskins (Ohio State) - misschien wel de meest getalenteerde.

Multitalent
Murray gaat dus vól voor een avontuur in de NFL. Maar zijn leven had zomaar heel anders kunnen lopen. De pupil van Oklahoma Sooners beschikte namelijk over nog een talent: honkbal. Murray verzekerde zich vorig jaar al van een carrière in de MLB, bij de Oakland Athletics, maar ziet daar nu vanaf.

Patriots kapen talent weg
Of er enkele teams zaten te slapen tijdens de 1ste ronde van de Draft weten we niet, maar wat zeker is: New England Patriots heeft alweer toegeslagen. De Super Bowl-winnaar mocht zoals gebruikelijk als laatste kiezen en strikte N'Keal Harry - een zeer getalenteerde wide receiver.

Check hieronder de volledige keuzes tijdens de 1ste ronde.Dit bericht bekijken op Instagram

EVERY 2019 first-round @nfldraft pick! ☝️ 📺: 2019 #NFLDraft resumes Friday (7pm ET) on NFLN/ESPN/ABC

Een bericht gedeeld door NFL (@nfl) op