WTF! Groepsorgie van NFL-ster loopt compleet uit de hand

7 mei 2020

AFP

Earl Thomas, sterspeler van Baltimore Ravens, heeft een krankzinnig avontuur achter de rug. Er werd afgelopen maand namelijk een geladen pistool op zijn hoofd gericht, meldt TMZ Sports. Dat gebeurde allemaal na een uit de hand gelopen seksorgie van Thomas met zijn broer, Seth.


Uiteindelijk voorkwam de politie in Austin (Texas) dat de chaos helemaal compleet was. Zij arresteerden Nina Thomas, de vrouw van Earl, samen met enkele vriendinnen van haar.

Watskeburt?
Thomas en zijn vrouw hadden knallende ruzie over vermeende drankproblemen van hem. Thomas besloot er samen met zijn broer tussenuit te glippen. Earl en Seth gingen chillen in een Airbnb om even van de ellende af te zijn. Bij dat stulpje nodigden ze volgens TMZ wat dames uit voor een 'gezellig avondje'. Daarna begon de ellende pas echt.

Mevrouw Thomas brak in op de Snapchat van Earl en zag tot haar eigen verbazing naaktvideo's met een andere vrouw. Via Snapchat kwam ze aan de locatie van de Airbnb waar Earl en zijn broer verbleven. Samen met wat vriendinnen ging Nina er heen om even verhaal te halen. Voor de zekerheid nam ze ook een pistool mee - dat overigens van Earl was.

Escalatie
Mevrouw Thomas wilde met het wapen alleen haar man laten schrikken. Ze haalde ook de ammunitie eruit. Toch zette Nina het wapen tegen het hoofd van Earl. Maar wat ze niet wist, is dat er nog 1 kogel in het pistool zat. Dat vertelde de politie.

Gelukkig wist Earl het wapen uit de handen van zijn vrouw te krijgen. Daarbij werd hij volgens hemzelf wel meerdere malen geslagen. Toen de politie arriveerde, wilden ze eerst ieders verhaal aanhoren. Daarna werden Nina en enkele vriendinnen - die met een mes liepen te zwaaien - aangehouden. Earl zelf werd niet gearresteerd.

Het incident gebeurde in de nacht van zondag 12 op maandag 13 april. Inmiddels is mevrouw Thomas op borgtocht ook alweer vrijgelaten. Wel moet ze de komende tijd zeker 200 meter van Earl en zijn minnares vandaan blijven.

Dit bericht bekijken op Instagram
Dirkio,Smurkio, yeah she love the GOAT

Een bericht gedeeld door Earl Thomas III (@earl) op


Super Bowl-kampioen
Thomas is een zeer gerespecteerde speler in de NFL. De safety noteerde 713 tackles, 30 intercepties en 3 sacks. Met Seattle Seahawks, de ploeg waarvoor hij tussen 2010 en 2018 speelde, won hij in 2015 Super Bowl 48.