Max z’n Red Bull-bolide waarschijnlijk zonder haaienvin op training

23 maart 2017

Pro Shots

Het lijkt erop dat Red Bull de vrije training donderdagnacht (02:00 uur Nederlandse tijd) in Australië zonder de inmiddels beroemde 'haaienvin' gaat starten, dat meldt F1Today. De coureurs wilden er niet echt op reageren, maar er lijkt geen twijfel over te bestaan.


"Jullie zien het wel tijdens de vrije training, hij zal er iets anders uitzien aan de buitenkant", waren Max Verstappen en Daniel Riccardo eensgezind in hun uitspraken.

Anonieme bron bevestigd
Een anonieme bron bevestigd het verhaal volgens F1Today: "Gezien de variant tijdens de wintertest, de hoge achterkant van Red Bull, de geheimzinnigheid en de signalen vanuit het team lijkt het erop dat Red Bull de paddock gaat verrassen door zonder haaienvin te gaan racen in Melbourne. Het is het enige team waarvan we de motorkap en haaienvin nog niet in de pitbox of pitstraat hebben zien staan. Het wordt bewust buiten het zicht van de camera's gehouden. Het zou enerzijds ook niet verrassend zijn omdat Red Bull wel een team is dat experimenteert met aerodynamische onderdelen."

Eindelijk weer!
Na het succesvolle laatste seizoen van Max Verstappen kan de Formule 1-liefhebber eindelijk weer los dit weekend. De verwachtingen zij extra gespannen, omdat sinds dit seizoen de bolides vrij veel zijn veranderd.