Robin Frijns ook dit seizoen weer fabrieksrijder voor Audi

1 februari 2020

Audi
Frijns

Robin Frijns gaat in zijn 3e jaar in de DTM op jacht naar zijn 1e overwinning in de spannende toerwagenklasse. Audi heeft bevestigd dat het voor komend seizoen geen wijzigingen doorvoert bij de coureurs, waardoor de Limburger weer verzekerd is van een zitje.


Het DTM-seizoen begint pas op 25 april, maar nu al heeft de Duitse fabrikant bekendgemaakt weer met Frijns van start te gaan. Op 5 en 6 september is het circus in Assen voor 2 wedstrijden. Audi werd vorig jaar kampioen en was zeer dominant, Frijns pakte 5 podiums en 3 keer de snelste ronde. Teamgenoot René Rast werd kampioen en is er ook in 2020 weer bij.

Mooiste series
“Ik ben blij dat ik ook dit jaar weer in de DTM rijd. Het is gewoon een van de mooiste series om in te racen, zeker sinds de komst van de turbomotoren, die nog meer vermogen hebben.” Frijns rijdt dit jaar ook weer in de Formule E, waarin hij al meerdere races won. “Nu is ook mijn eerste overwinning in de DTM het doel. Vorig jaar zat ik er al een paar keer dichtbij, hopelijk lukt het dit seizoen.”