Handbalster Estavana Polman is niet meer nodig bij haar club: ‘Deze situatie maakt me erg verdrietig’

22 maart 2022

Getty Images
estavana-polman-is-niet-meer-nodig-bij-esbjerg-maakt-me-verdrietig-handbal

Estavana Polman mag van het Deense Esbjerg op zoek naar een nieuwe club. Op Instagram gaf Polman aan niet blij te zijn met de situatie en dat het totaal niet haar keuze was. "Helaas moet ik zeggen dat ik het proces en de communicatie niet begrijp", aldus Polman in een statement op Instagram.


"Na 9 jaar met zoveel plezier en enthousiasme te hebben bijgedragen, maakt deze situatie me natuurlijk erg verdrietig."

Waar is de communicatie?
Polman kreeg enkele weken geleden ruzie met trainer Jesper Jensen. Ze kreeg bijna geen speeltijd. Daarover wilde ze in gesprek. "Ik heb de afgelopen tijd mijn best gedaan om eventuele problemen tussen de club, de coach en mijzelf op te lossen. Al weken probeer ik een afspraak te maken met de coach", aldus de 29-jarige Polman.

"Voor zover ik wist was het de bedoeling om overleg te hebben met elkaar. Ik heb daarom geprobeerd om woensdag een meeting te hebben met de club. Helaas wilde de club dat niet. In plaats van een meeting ontving ik gisteravond een email waarin stond dat ik niet langer voor Team Esbjerg zou spelen."

Polman is topscorer aller tijden van Esbjerg en werd 3 keer landskampioen van Denemarken. Ze speelde 240 wedstrijden en heeft nog een contract tot 2023.