Hier stream je de laatste groepswedstrijd van Nederland op het EK Honkbal

11 september 2019

ANP

Wie als honkbalfan in Nederland zijn favoriete ploeg of de Nederlandse equipe (officieel 'Team Kingdom of the Netherlands) wil zien spelen, moet vaak alle kanalen zonder succes afstruinen. Voor de laatste groepswedstrijd van Oranje is dat anders. Wij laten jou weten waar je LIVE de laatste groepswedstrijd van het EK Honkbal kunt streamen.


In de 5e en laatste groepswedstrijd neemt Nederland het op tegen Israël. De winnaar van de wedstrijd wint de poule waarin ze zitten, al is dat voor Nederland geen makkelijke opgave. Israël debuteert weliswaar op dit toernooi, maar heeft tot nu toe knap alle wedstrijden gewonnen.

LIVE EK Honkbal Israël - Nederland streamen
Om de liefhebber tegemoet te komen, is dit duel te streamen via YouTube. Geen vage links met 1000 pop-ups waarop je met angst en beven klikt, maar een betrouwbare site. Via deze link kijk jij om 15:00 LIVE naar Nederland op het EK Honkbal. Dan kun je op het YouTube-kanaal zonder problemen.

Volgende rondes
Nederland zit in een 'interessante' situatie bij het EK Honkbal. Als het van Israël wint en de partij tegen Engeland succesvol afrond, wordt het groepswinnaar en spelen ze de finale tegen België. Wordt er van Israël verloren, dan spelen 'we' de kwartfinale tegen Spanje.