12 honkballers op het matje! MLB schorst vechtende honkballers

28 juni 2022

GettyImages
los-angeles-angels-seattle-mariners-goed-op-de-vuist-veel-schorsingen

De Majoy League Baseball (MLB) heeft 12 honkballers geschorst. Deze waren allemaal betrokken bij massale vechtpartijen op het veld tussen Los Angeles Angels en Seattle Mariners. De hoogste straf is 10 duels schorsing, de laagste 5.


Het liep zondagavond helemaal uit de klauwen bij de honkbalwedstrijd tussen Los Angeles Angels en Seattle Mariners. De slagman van Mariners kreeg een honkbal naar zich gegooid door de werper van Angels, daar vond hij wat van en hij zei wat richting een Angels-speler. Het was reden voor beide banken om het veld in te rennen en te gaan knokken met elkaar. Vervolgens werden er 4 spelers van beide teams weggestuurd.

Diverse vechtpartijen
Doordat er meerdere opstootjes tegelijk waren, was niet direct alles waargenomen. Vermoedelijk is dat de reden dat er nu 12 straffen zijn in plaats van de 8 die eruit gestuurd werden. Coach Phil Nevin van de Angels heeft het het zwaarst te verduren: hij mag 10 duels niet als coach fungeren. Jesse Winker, de man die de confrontatie met de Angels opzocht, krijgt 7 duels schorsing.