Horror in San Diego: moeder en peuter verongelukt na val uit honkbalstadion

27 september 2021

Een 40-jarige vrouw en haar 2 jaar oude zoontje zijn zaterdag verongelukt voorafgaand aan de honkbalwedstrijd van San Diego Padres. Meerdere aanwezigen waren getuigen hoe de mevrouw en de peuter in het Petco Park-stadion 6 verdiepingen naar beneden vielen. Beiden overleefden het tragische ongeval niet.


De lokale politie zette linea recta de omgeving af en deed onderzoek. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Volgens San Diego Union-Tribune doet de politie volop onderzoek naar de toedracht. Volgens het medium was de vader van het kindje ook aanwezig in het stadion.

Ongeluk San Diego Padres-stadion
Vanwege privacyredenen en uit respect voor de nabestaanden werden de namen niet bekend gemaakt. Personen die het ongeluk met hun eigen ogen zagen gebeuren, werden opgevangen. Het ongeval zorgde voor een totale schok in San Diego en omgeving.

"Wie heeft nu nog zin om naar honkbal te kijken? Dit is verschrikkelijk, echt heel tragisch." Andere aanwezigen boden hulp aan. "Wie een knuffel nodig heeft: ik ben hier. Dit is verschrikkelijk. Hier breekt het hart van."