🎥 | NBA: check hier hoe LA Lakers het eerste finaleduel wint van Denver Nuggets

19 september 2020

De basketballers van Los Angeles Lakers hebben het 1ste duel in de finale van de Western Conference van de NBA gewonnen van Denver Nuggets. Met Anthony Davis als topscorer wonnen de Lakers het duel in Orlando met 126-114.


Davis zorgde voor 37 punten en 10 rebounds. LeBron James voegde daar nog 15 punten en 12 assists aan toe. De Lakers leidden met 70-59 na het 2de kwart en gaven die voorsprong ondanks een sterk derde kwart van de Nuggets niet meer uit handen.

Reactie LeBron James
,,Het kostte ons een kwart om erachter te komen”, zei James. ,,Ik wil niet zeggen dat we ze nu helemaal doorhebben, want het is te vroeg in de best-of-7-series om dat te zeggen. Maar we kregen een beter gevoel en kwamen defensief gezien beter in ons ritme.”

Nikola Jokic en Jamal Murray maakten beiden 21 punten voor de Nuggets, maar de sterspelers van de Denver liepen al vroeg in de wedstrijd tegen persoonlijke fouten aan.

Maar serveer de Denver Nuggets niet af. De ploeg stond ook 3-1 achter tegen LA Clippers en won daarna nog met 3-4 in wedstrijden.