NBA-uitslagen: Celtics duwen Curry-loos Golden State verder in de put

16 november 2019

Getty Images

De Boston Celtics lijken niet te stoppen dit seizoen in de NBA. Tegen de Golden State Warriors boekten de Celtics al hun 10e zege op rij. De wedstrijd eindigde in 105-100. Jayson Tatum was de grote man met 24 punten.


De Warriors moesten het in hun eigen station stellen zonder sterspeler Stephen Curry. Zonder hem gaat het al het hele seizoen dramatisch. Dit was de 6e nederlaag op rij en daarmee staat de ploeg stijf onderaan in de Western Conference. Hoe anders was dat de afgelopen jaren, toen ze nog 3 keer de NBA-titel wonnen in 5 jaar tijd.

Andere uitslagen

LA Lakers - Sacramento Kings: 99-97

LeBron James was op dreef voor de Lakers. Hij maakte 29 punten voor de Lakers in de 10e overwinning dit seizoen. De Lakers staan op dit moment 1e in de Western Conference.

Houston Rockets - Indiana Pacers: 111-102

De Rockets blijven in het spoor van de Lakers goed meedoen om de titel. Met 44 punten had James Harden een zeer groot aandeel in de zege van zijn ploeg.

Washington Wizards - Minnesota Timberwolves: 137 - 116

Veel punten in de wedstrijd van de Wizards tegen Minnesota. Bradley Real trok hierin zijn topvorm goed door. Nadat hij eerder deze week al 44 punten scoorde, deed hij dat nu opnieuw.