Dit is de bloedmooie Suzanne Schulting: Nederlands grootste schaatstalent op de Spelen

2 februari 2018

Iedereen heeft het tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang over Sven Kramer, Kjeld Nuis of Jorien ter Mors. BORING! Dat langebaanschaatsen is lang niet zo spectaculair als wat er allemaal bij het shorttracken gebeurd. Inhaalacties, valpartijen, gevechten om de binnenbocht, duwen: het komt allemaal voor. Suzanne Schulting is 1 van de snelsten en ook nog eens 1 van de mooiste schaatsbabes ter wereld!


Wil jij het belangrijkste olympische nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met WINTER AAN naar 06 135 591 70.

Laten we het 1st over haar prestaties hebben, want die zijn echt niet mis. Ze is pas 20 lentes jong en schaatst nu al de grote namen op de shorttrack naar de filistijnen. Even een snelle blik op haar erelijst:

Nederlandse kampioenschappen (deelname in 2015, 2016 en 2017)
Brons

1 keer
Zilver
6 keer
Goud
6 keer
Europese kampioenschappen (deelname in 2015, 2016, 2017 en 2018)
Brons
4 keer
Zilver
4 keer
Goud
1 keer

Wereldkampioenschappen (deelname in 2016 en 2017)
Brons
1 keer
Goud
1 keer
Eerste Olympische Spelen
Ze heeft dus al een behoorlijke prijzenkast bij elkaar geschaatst. Ook bij de wereldbekerwedstrijden en bij de junioren pakte ze al de ene na de andere prijs, maar het worden de 1ste Olympische Spelen voor onze Suus. Voor haar retespannend, maar voor ons ook. Want wij willen natuurlijk dat zij samen met shorttrackkoning Sjinkie Knegt het koningspaar vormt. Suzanne moet in Zuid-Korea Koningin van de shorttrack worden!

Zwoele blik
Dat shorttracken ging vooral vorig jaar erg lekker. Zo lekker, dat ze het onlangs ook op de lange baan probeerde, maar dat liep nog niet zo gesmeerd. Wat wel gesmeerd loopt zijn haar duizenden volgers op social media: op Instagram heeft ze al 13.500 volgers. Met haar pikante foto's en zwoele blik heeft ze al heel wat mannen- en/of vrouwenharten doen smelten. Kijk en oordeel zelf!

📸✨ @_johnkramerphotography_

Een bericht gedeeld door SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) op

In the new @heldenmagazine 💫🙊

Een bericht gedeeld door SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) opHello weekend😍😍 Pic: Neeke Wassenbergh-Smit #jaaaaa #jaaaaaaaaa #jaaaaaa

Een bericht gedeeld door SUZANNE SCHULTING 🖤 (@suzanneschulting) op