Is Rob Geus al uitgenodigd in het Olympisch Dorp?

25 juli 2016

Rob Geus ANP

De Olympische Spelen zijn nog niet begonnen, of ze zijn al spannend. Want kunnen onze Nederlandse helden wel goed rusten in hun hotelkamertjes? Het lijkt erop van niet, want in het Olympisch Dorp schijnt het een chaos te zijn. Wie belt Rob Geus!?

Op de website van Red Mijn Vakantie staat: Thijs Zeeman en Rob Geus helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp.

Lekkende leidingen
Oké, het is misschien geen vakantie die onze nationale sporthelden vieren in Rio? Maar ze kunnen de hulp van Rob absoluut goed gebruiken! De Australische sporters zijn op het laatste moment uitgeweken naar 'andere' hotels omdat het in het Olympisch dorp een zootje is. "Onze belangrijkste punten van zorg zijn gas, sanitair en elektriciteit, allemaal behoorlijk belangrijke dingen'', aldus de voorzitter van het Australische team. De delegatie heeft vastgesteld dat de leidingen lekken, de trappen onverlicht zijn en de toiletten en douches verstopt zijn met overstromingen tot gevolg.

Stroomstoringen
Nederland deelt de mening van Australië. ,,We zijn geconfronteerd met gebreken die we op geen enkele manier konden verwachten", aldus chef de mission Maurits Hendriks. ,,Bij iedereen komen zaken aan het licht na het eerste gebruik. Kort samengevat gaat het om lekkages van water, gas en stroomstoringen." Niettemin zijn de sporters gewoon vertrokken naar het Olympisch Dorp.

Laten we eerlijk zijn: daar word je niet vrolijk van!