Paardensport-fan schopt demonstrant zonder spijt: ‘Oog om oog, tand om tand’ (video)

25 augustus 2019

Een Belgische paardensportliefhebber die zondagmiddag bij het EK in Rotterdam getuige was van de demonstranten die de ronde van ruiter Marc Houtzager verstoorde, heeft 1 van de 2 demonstranten een behoorlijke trap onder de kont verkocht. RTV Rijnmond legde het beeld vast en confronteerde de man met zijn acties.


De man, wiens naam ons onbekend is, had totaal geen spijt van het feit dat hij zijn 'oer-instinct' liet spreken. "Deze mensen verzieken het voor de mensen die van paardensport genieten. Ik was op de VIP uitgenodigd en vind zulke acties echt totaal waardeloos."

Jij krijgt ook 'n tik
De man twijfelde geen moment toen een demonstrant werd afgevoerd. Hij gaf de vrouw in kwestie een flinke lowkick op haar achterste. "Deze mensen zien overal het negatieve van in en dat vind i totaal belachelijk. Ik ga toch ook niet de ouders van Wesley Sneijder (de inmiddels gestopte prof red.) lastig vallen en beschuldigen van kindermishandeling omdat hij te hard heeft getraind?"

Ieder het zijne
Volgens de man, die vlakbij de Nederlandse grens woont, doen de paarden hun 'ding' met alle plezier. "Anders komen zij niet zover. Mijn actie is niet nodig nee, ook waardeloos. Net als dat wat die demonstranten doen. Oog om oog, tand om tand. Al wil ik dat liever niet zo zeggen."