Pff… Dochtertje van skilegende Bode Miller verdrinkt in zwembad

12 juni 2018

Heel vreselijk nieuws voor de Amerikaanse skilegende Bode Miller. De Amerikaan is zijn 1-jaar oude dochtertje verloren. Het meisje verdronk in een zwembad in Californië. ,,We zijn totaal verslagen'', zo schreef Miller op Instagram bij een foto van zijn dochtertje Emeline.


Het meisje, het jongste kind van Miller en zijn zwangere vrouw Morgan, werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, waar ze overleed, aldus politiewoordvoerder Carrie Braun. De politie doet onderzoek naar de omstandigheden van het noodlottige ongeval. Volgens de Daily Mail zou het stel op bezoek zijn geweest bij de buren.

,,In geen miljoen jaar hadden we ooit verwacht met zo'n pijn te worden geconfronteerd'', schreef Miller verder. ,,Haar liefde, haar licht, haar levenslust zullen we nooit vergeten.''

De Amerikaanse ski- en snowboardploeg condoleerde Miller en zijn gezin op Twitter met het dramatische verlies. De 40-jarige Miller is de succesvolste Amerikaanse skiër ooit. Bij drie Olympische Spelen won hij een gouden, drie zilveren en twee bronzen medailles. Ook is hij veelvoudig wereldkampioen.