🎥| Waterpolodames VERPULVEREN Slowakije met gekke monsterscore

Trevor Wagener • 22:19, 19-01-2021 / Laatste Update: 19:42, 08-01-2024

Bij de OKT-wedstrijd tegen Slowakije hielden de waterpolodames geen spaan heel van hun tegenstander. In het bad van Triëst werd het maar liefst 22 (!)-2.

Van 12 tot en met 24 januari komen de waterpolosters in actie op het EK in Boedapest. In Boedapest is 1 ticket voor de Olympische Spelen van 2020 te verdienen. Spanje is al gekwalificeerd. In Triëst zijn 2 tickets te verdelen, die gepakt kunnen worden in de halve finales.

Afstraffing

Maartje Keuning van het Spaanse Sabadell was de topscorer met 6 goals. Maud Megens scoorde 4 keer. Bij 18-0 in het laatste kwart maakten de Slowaaksen pas hun 1e doelpunt. Karin Kackova, 1 van de vele jonge speelsters, was maakte die goal.

Douchen en naar huis

Oranje stond al met 10-0 voor bij rust. Met zulke uitslagen komt die kwalificatie wel goed voor de ploeg van Arno Havenga!