📸 | Engelse rugbyer heeft blauw oog na training, geeft duif de schuld: ‘Die beesten zijn wild’

31 januari 2020

blauw oog Ludlam Six Getty

Voor Engeland gaat het Six Nations-toernooi zondag van start. De rugbyers treden dan aan tegen Engeland, maar het is nog de vraag of Lewis Ludlam überhaupt mee kan doen. De 24-jarige Ludlam liep namelijk een flink blauw oog op de training en... gaf een duif de schuld.


Uiteraard bedoelde Ludlam het als een geintje. Hij liep de ongelukkige blauwe plek op op de training na een fel duel met zijn teamgenoten. Ludlam ving alvast een klap op voor zijn team en kon er op de persconferentie wel om lachen.

DuiFels
"Le Crunch (de wedstrijd tegen Frankrijk red.)?, ja die is - zoals je kan zien - al begonnen. Zelfs de duiven hier zijn gewelddadig." De perszaal lag dubbel maar Ludlam ging nog even door. "Eentje bezorgde mij zelfs een blauw oog. Het gaat nu al goed los. Je had die duif moeten zien joh, wat een vervelia was dat. Die beesten zijn wild."

Serieuzer ging Ludlam in op de oogblessure. "Ik krijg mijn oog open, gelukkig. Ook ga ik er vanuit dat het komend weekend wel weer in orde is." Arme Ludlam... en duif.
fafb