Rugbyjuice! Zuid-Afrika stuurt Elton Jantjies naar huis vanwege affaire met diëtiste: ‘Hele nacht geluiden vanuit hun kamer’

12 september 2022

Getty Images

Wereldkampioen Zuid-Afrika heeft flyhalf Elton Jantjies vanuit een trainingskamp in Argentinië naar huis gestuurd. De speler van NTT Red Hurricanes heeft naar alle waarschijnlijkheid een affaire met de diëtiste van de Springboks, Zeenat Simjee.


Janjties (32) is getrouwd en heeft 3 kinderen. Zeenat is volgens Zuid-Afrikaanse media ongetrouwd.

Naar huis
De rugbybond van Zuid-Afrika meldt: "Het management van de Springboks heeft ook de berichten gehoord over Jantjies en Simjee. Er zijn geen protocollen van het team verbroken, maar deze personen gaan nu terug naar Zuid-Afrika om met de situatie om te gaan. Zo zorgen ze niet langer voor afleiding bij het team voor de testmatch tegen Argentinië."

Herrie
De Zuid-Afrikaanse krant Rapport schrijft dat verschillende mensen zich erg ongemakkelijk voelden toen Janties en Simjee bij elkaar op de kamer waren en de hele nacht door herrie maakten.

Daily Mail meldt dat de 2 een kamer hadden geboekt in een ander hotel dan dat van het Zuid-Afrikaanse team. Jantjies zou die locatie hebben verlaten zonder al zijn rekeningen te hebben betaald.

Zeenat Simjee (ANP)