Kjeld Nuis ontkent verliefd te zijn geworden op teamgenoot Joy Beune

14 februari 2019

Instagram Kjeld Nuis en Joy Beune

Het gaat momenteel niet zo lekker met Kjeld Nuis. De olympisch kampioen reed vorige week op de WK afstanden absoluut niet zoals hij wilde. Een van de redenen daarvan is dat het thuis allemaal niet zo lekker loopt. Het ging nog niet zo lang geleden uit met zijn vriendin - en moeder van zoontje Jax - Jill de Robles.


"Er is privé gewoon een hoop gebeurd bij mij. En ik heb niet veel zin om het er over te hebben, maar het is er wel. Dat is iets wat ik een plekje moet geven", zei Nuis na de WK in Inzell al tegen NUsport. Verschillende roddelbladen (waaronder Story) schreven vervolgens wel een idee te hebben waarom het uit ging tussen Kjeld en Jill. Nuis zou vreemd zijn gegaan.

Joy de Beune
En wel met Joy Beune. Joy is een 19-jarige schaatsster van team LottoNL-Jumbo. Teamgenoot van Kjeld dus. Er gingen sterke geruchten dat zij degene zou zijn waar Kjeld zo verliefd op is geworden dat het uit ging tussen hem en Jill.

Maar, dat is dus helemaal niet zo. Dat zegt Nuis in ieder geval tegen RTL Boulevard. "Ik ben momenteel single. Dit is onzin. Joy is gewoon en hele leuke ploeggenoot waar ik het goed mee kan vinden." Nou, duidelijke taal toch? Laten we hopen dat Kjeld snel zijn ouder vorm herpakt en de medailles weer aaneenrijgt.Dit bericht bekijken op Instagram

Time to race again! Dutch championship allround it is💪🏼🦁 * * * @jumbovisma_ice

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Selfie 🤳🏼 * * * Special thanks to Studio COCO for the beautiful hair😍

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy coach, happy me 😃 * * * #Joyisjoy #Collalbo #Sjors #Jumbo #Vifit

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune) op