Kjeld Nuis wil ook niets weten van samenwoon-geruchten

16 april 2019

Instagram

In sport/entertainment-land gaan de geruchten al maanden rond: heeft schaatshunk Kjeld Nuis iets met LottoNL-Jumbo-teamgenoot Joy Beune? Een relatie werd altijd ontkend, maar de geruchten blijven zich opstapelen. De 2 zouden zelfs al samenwonen.


Dat schreef het roddelblad Weekend een paar dagen geleden. Zij baseerden zich op buurtbewoners van Kjeld Nuis, die  de 19-jarige Joy wel heel vaak langs zagen komen. Dat leek verdacht veel op samenwonen, was de conclusie. Maar ook dat heeft Nuis nu ontkend.

Dit is de 19-jarige teamgenoot van Kjeld Nuis. Tekst loopt door onder de foto.Dit bericht bekijken op Instagram

One way to paradise🚡⛷☀️

Een bericht gedeeld door Joy Beune (@joybeune) op


"Dat is niet zo", is het korte maar heldere antwoord van Nuis tegen RTL Boulevard op de vraag of hij en Joy samenwonen. Dat is dus duidelijk, maar wat zijn de 2 dan wel van elkaar? Enkel ploeggenoten of ook wat meer? Een journaliste van NU.nl ging op onderzoek uit en belde de manager van Nuis op.

"Zijn manager zegt: 'er is niets aan de hand.' En dat dragen ze de hele tijd uit. Ze worden wel samen gefotografeerd, maar dan als teamgenoten. De manager komt inderdaad wel regelmatig langs, maar dan zijn er meer ploeggenoten op bezoek. De ene keer is het Joy, de andere keer iemand anders."

Jill de Robles
Afgelopen december ging het uit met Jill de Robles. De geruchten waren altijd dat Beune de reden was achter de breuk tussen Kjeld en Jill, die samen een zoontje hebben: Jax.