Marcel Bosker en Melissa Wijfje kiezen teamgenoot als zanger op bruiloft: ‘Ben niet duur’

30 september 2023

ANP

Schaatsers Marcel Bosker en Melissa Wijfje gaan trouwen! De atleten van Team Reggeborgh hebben ook al een zanger voor de bruiloft gefixt. En da's een teamgenoot!


Bosker en Wijfje zijn een half jaar verloofd. Alle tijd dus om een fatsoenlijk feestje op poten te zetten. In de zomermaanden hadden ze toch weinig te doen. Dan zijn er geen schaatswedstrijden!

Melissa Bosker
Toch heeft het brainstormen nog niet hele concrete plannen opgeleverd. Want is er al een trouwdatum? Nee!

"We hebben nog geen exacte datum geprikt, maar 2025 is het doel", zegt Bosker tegen Dagblad van het Noorden. "Het zou mooi zijn als Melissa als Melissa Bosker naar de Olympische Spelen gaat."

Ieder nummertje
Wel is dus besloten wie gaat zingen: Remo Slotegraaf (21), ook schaatser bij Reggeborgh. Hij werd bij het NK allround 2022 de nummer 14. "Ik ga allemaal Nederlandse liedjes zingen", zegt hij tegen de krant. "Ik ken ieder nummertje wel."

Slotegraaf blijkt redelijk ervaren te zijn met optreden. "Ik ben niet duur. Voor Marcel en een mooi trouwfeest doe ik het gratis, haha. Op dit moment is Engelbewaarder van Marco Schuitmaker mijn favoriet. Hij woonde altijd in Altena en komt uit mijn omgeving."