Ter Mors na ongekend succevol seizoen op zoek naar sponsoren

29 maart 2018

Emiel Muijderman

Olympisch en wereldkampioene Jorien ter Mors is hard op zoek naar nieuwe sponsoren. 'Wilt u een samenwerking aangaan met de beste sprintschaatsster van de wereld?' Met die vraag is de schaatsster een zoektocht begonnen op LinkedIn.


De 28-jarige schaatster uit Enschede roept geldschieters op zich te melden bij haar zaakwaarnemer. ,,Ik ben opzoek naar een organisatie die met mij een partnerschap wil aangaan om het succes van afgelopen seizoen samen te verzilveren en een duurzame samenwerking aan te gaan voor de toekomst. Bent u, of kent u deze persoon, dan kom ik graag met u in contact", klinkt haar oproep op LinkedIn.AfterPay
Ter Mors schaatste de afgelopen jaren voor de langebaanploeg AfterPay. Dat bedrijf kondigde begin januari al aan te stoppen met de sponsoring van het team. Ter Mors maakte verder deel uit van de nationale shorttrackselectie, maar heeft nu definitief afscheid genomen van die sport. De Enschedese gaat zich volle bak focussen op het langebaanschaatsen.

Succesvol seizoen
Het was een ongekend succesvol seizoen voor Ter Mors. Ze pakte olympisch goud op de 1000 meter langebaan en brons op de 3000 meter relay in het shorttrack. Een unieke prestatie voor een Winterspeler, 2 plakken in 2 verschillende sporten. Nu zit ze, na dit bizar succesvolle seizoen, zonder ploeg, zonder trainer én zonder sponsor.