Schulting stelt moeder gerust na sexy shoot: ‘Ga echt niet in de Playboy’

23 april 2019

Dit bericht bekijken op Instagram

Missing the golden hour like this🙏🏼😍

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Suzanne Schulting heeft haar moeder gerust gesteld, maar veel fans zullen waarschijnlijk wel balen. De shorttrackster heeft namelijk gezegd dat ze nooit voor de Playboy wil poseren. "Ik ga echt niet in de Playboy. Dit is mooi genoeg", zei Schulting na de lancering van haar sexy fotoshoot in JFK Magazine.


Dat werd opgevangen door de Leeuwarder Courant (€)Voor JFK ging Schulting al aardig naakt, vindt mama Schulting. "Maar het is mooi geworden", gaf ze toe. "Niets mis mee toch?" De Playboy is vaak weer een stapje verder. Een stapje naakter vooral.

"Ik hoop niet dat Suzanne dat doet. Dat is denk ik toch iets heel anders dan dit. Nee, dat overlegt ze niet met mij. Suzanne is 21 jaar hè, die neemt haar eigen beslissingen", aldus moeders.

Ook niet voor €50.000,-?
Maar Suzanne Schulting stelde haar moeder dezelfde avond nog gerust door te zeggen dat ze niet in de Playboy gaat.

Maar deze teksten van een jaartje geleden zullen mama Schulting misschien toch weer aan het twijfelen brengen. In het YouTube-programma ClubHub gaf Schulting aan dat ze voor het juiste bedrag best wil nadenken over een naaktshoot. "Als ik genoeg geld krijg, doe ik het... Zeker vanaf 50.000 euro."