Kyrgios maakt weer eens een tenniscollega kapot: ‘Intelligentie van een donut’

29 juli 2020

BSR Agency

Nick Kyrgios heeft weer eens uitgehaald in de richting van een collega. Ditmaal was de Kroaat Borna Coric, de nummer 33 van de wereld, de zondebok.


Coric had in een interview gezegd zich niet zoveel aan te trekken van de kritiek van Kyrgios, die geen goed woord overhad voor de spelers die hadden deelgenomen aan de Adria Tour. Op het veelbesproken toernooi van Novak Djokovic bleken onder anderen Djokovic zelf en Grigor Dimitrov besmet te zijn met het coronavirus.

'Bord voor je kop?'
"Je zou je er wel druk om moeten maken", counterde Kyrgios via Twitter. "Heb je soms een bord voor je kop? Toen ik zei wat ik zei, probeerde ik niemand te kwetsen. Ik wilde ze alleen op hun verantwoordelijkheden wijzen. Ze zijn maar tennisspelers, ze zijn niet speciaal."

'Intelligentie van een donut'
Kyrgios had het toen vooral gemunt op Alexander Zverev, die kort na het toernooi al feestend werd gespot in Monte Carlo terwijl hij had beloofd 2 weken in quarantaine te gaan. Kyrgios sloot af met een sneer: "Zoals ik al dacht; Coric heeft het intellect van een donut.”