Ajax-Feyenoord: alles of niets. Allesbepalend. Wat gaat De Klassieker worden?

17 maart 2023 | In samenwerking met Score4

Pro Shots

Alles en iedereen kijkt zondag naar De Klassieker. Ajax-Feyenoord lijkt allesbepalend te worden voor de titelstrijd. De Rotterdammers staan fier bovenaan, maar ondanks een zegereeks van 20 duels, is het gaat naar aartsrivaal Ajax 'maar' 3 punten. Feyenoord mag niet verliezen, Ajax moet winnen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knaller van een Klassieker. En met jouw voorspelling op Score4 kun je ook nog eens 5000 euro pakken. Gratis en zonder ergens aan vast te zitten!


Feyenoord won al sinds augustus 2005 niet meer in Amsterdam voor de competitie, dus Ajax zal absoluut het vertrouwen hebben om die reeks door te zetten. De Amsterdammers hoefden deze week ook nog eens niet te spelen, waardoor ze op papier fitter zijn dan de Rotterdammers. Alhoewel de 7-1 zege op Shakhtar Donetsk donderdag niet al te veel energie kostte. Naast Ajax-Feyenoord moet je dit weekend ook Go Ahead Eagles - FC Utrecht, Vitesse-PSV en FC Twente-AZ goed voorspellen bij Score4 voor de pot van 5000 euro.
Zo doe je mee
Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+