Bizarre statistiek: houdt NAC Breda vanavond weer niet de nul? ๐Ÿค‘

23 mei 2023 | In samenwerking met TOTO

ANP
NAC Breda fans

De play-offs om promotie naar de Eredivisie staan vanavond weer op het menu. In de 1e ronde neemt NAC het op tegen MVV terwijl ze bij VVV-Venlo de mannen van Willem II op hun bordje krijgen. Hoog tijd om te kijken hoe jij mee kunt profiteren met de lekkerste TOTO-odds!


Willem II
Tilburg komt op bezoek in Venlo en hoopt daar natuurlijk wat kostbare doelpuntjes te scoren. Topscorer bij Willem II is dit seizoen de Belgische Elton Kabangu. Gemiddeld scoort deze zuiderbuur 0,43 keer per wedstrijd. Als hij er tegen VVV weer een bal in krult รฉn Willem II de wedstrijd wint, heb jij je inzet een toepasselijke 4,33 keer terugverdiend!

NAC Breda
In Breda hebben ze ook een topscorer in de vorm van Odysseus Velanas. Hij scoorde dit seizoen al 14 keer voor NAC. Afgelopen vrijdag maakte hij nog de 1e goal in de wedstrijd tegen SC Telstar. Is hij tegen MVV weer de 1e die een doelpunt maakt รฉn is zijn club de grote winnaar, dan verdien jij je inzet 5,50 keer terug!

Lees ook: Check hier het speelschema voor de play-offs om promotie/degradatie

En een heerlijke boost
Tenslotte gooit TOTO ook nog een heerlijke boost de wereld in. Hiermee kun je optimaal profiteren van beide play-off-wedstrijden. Willem II speelde vorige maand nog tegen VVV-Venlo en toen werd de wedstrijd met 2-1 beslist in het voordeel van de Brabanders.

NAC heeft al helemaal moeite het achterin dicht te houden. De ploeg kreeg in 16 van de 19 competitiewedstrijden na de winterstop een tegengoal. Als Willem II รฉn NAC vanavond allebei niet de 0 houden en winnen met 2-1, 3-1 of 4-1 dan zie jij je inzet 20,00 keer groter worden!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+