De odds voor winst van Manchester United in de derby tegen City zijn torenhoog

2 oktober 2022 | In samenwerking met TOTO

ANP
manchester-united-derby-city-odds

Zondag staat in Manchester de beladen derby op het programma tussen stadsgenoten City en United. City is nog ongeslagen, maar moet de koppositie voorlopig nog laten aan Arsenal. En United lijkt na een lastig begin inmiddels warmgedraaid. Dat belooft wat voor deze Manchester Derby! En toch laten de odds bij de TOTO iets heel anders zien.


Waar de quoteringen normaal gesproken redelijk dicht bij elkaar liggen, is dat dit keer niet het geval, terwijl United de weg naar boven toch gevonden lijkt te hebben. De bookmakers hebben daar echter nog geen vertrouwen in, want de quoteringen voor een winst van United staan maar liefst op 7,05.

En dat is een heel stuk hoger dan een winst voor Manchester City, want die odds staan op slechts 1,43 (Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen). Een gelijkspel staat overigens op 5,35 en ook dat is volgens de bookies dus niet voor de hand liggend.

Doelpuntenmachine Erling Haaland
De ogen bij Manchester City zijn natuurlijk gericht op Erling Haaland en ook de weddenschappen zijn daardoor enorm uitgebreid. De aanvaller scoorde al 11 keer in 7 wedstrijden en dus lijkt hij een garantie op goals. Maar op welke manier, dat is de grote vraag. Met zijn gouden linkervoet, een kopgoal, binnen het 5-metergebied of buiten het strafschopgebied? Voor elke mogelijkheid staat er in de thuiswedstrijd tegen United wel een weddenschap klaar.

Wil je alle bets van de TOTO zien rondom Manchester City - Manchester United? Check die dan HIER.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+