Dubbelen met Barney? Met deze Euro Tour-bet verdubbel je je inleg bij winst Van Barneveld

9 september 2022 | In samenwerking met TOTO

ProShots

Er zullen vanaf deze vrijdag weer heerlijke pijltjes worden gegooid op de European Tour. Het PDC-spektakel is gestrand voor de German Darts Open in de Sparkassen-Arena in Jena. Er kunnen betjes worden gezet op 4 Hollandse helden en bij een goed gokje op Barney wordt-ie zelfs (bijna) verdubbeld!


Raymond van Barneveld speelt namelijk in de eerste ronde om 21.00 uur tegen Ian White. De Engelsman is misschien wel de nummer 30 van de wereld (terwijl Barney 52e staat), maar in echt goede vorm verkeert-ie niet. Winst van de Nederlander levert je 1,92 keer je inzet op.

Kleermaker opent
Om 13.00 uur opent Martijn Kleermaker het toernooi. De boomlange Nederlander is de duidelijke favoriet tegen David Evans, die er nog niet veel van heeft gebakken dit seizoen. Er staat een odd van 1,34 op die wedstrijd.

Van Trijp in voor een stunt?
Op Danny van Trijp en Geert Nentjes zou het meest verdiend kunnen wonnen. Danny van Trijp (2,75), geen tourkaarthouder maar als vervanger wél enig succes gehad op de PDC-tour, speelt tegen de Schot John Henderson. Geert Nentjes (3,90) moet het opnemen tegen het supertalent Josh Rock.

Check hier alle dartsbets van vandaag!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Nederlanders op de German Darts Open (Euro Tour 11)


Martijn Kleermaker - David Evans (13.00 uur)
Danny van Trijp - John Henderson (19.00 uur)
Geert Nentjes - Josh Rock (19.30 uur)
Raymond van Barneveld - Ian White (21.00 uur)