Duimen voor de verdediging van Heracles en Willem II? Met deze odds hoop jij ook dat zij de 0 houden

17 maart 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
heracles-almelo-fans

Wat gaat er vrijdag allemaal gebeuren in de Keuken Kampioen Divisie? De 4e en dus laatste periode van de KKD is ingegaan en dat betekent dat het einde in zicht komt. En daarmee uiteraard ook de beslissingen! Kan PEC Zwolle vrijdag achtervolger Heracles van zich afschudden? En kan Willem II zich in de subtop handhaven na de wedstrijd tegen ADO Den Haag vrijdag?


In de Keuken Kampioen Divisie staat elke speelronde wel iets op het spel en dus is deze competitie uitermate geschikt voor lekkere odds. En dat denkt de TOTO ook, want ook deze vrijdag staat er een aantrekkelijke special klaar! Je kan je inzet namelijk lekker boosten met deze KKD-special!

Lees ook: TV-gids: dit is het programma van de KKD van vrijdag 17 maart

Geen tegengoals
Als Heracles en Willem II namelijk allebei winnen zonder tegengoal, dan krijg jij je inleg x8,50 terug! Heracles neemt het op tegen TOP Oss, terwijl Willem II vrijdag tegenover ADO Den Haag staat. Beide ploegen spelen een uitwedstrijd. Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen. Duimen voor de defensies van Heracles en Willem II dan maar?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+