Een nieuwe bekerstunt van De Treffers zorgt voor deze mooie odds bij TOTO

7 februari 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots

Het is weer tijd voor de TOTO KNVB Beker! Vanaf dinsdag starten de achtste finales en daarin komt ook stuntploeg De Treffers in actie. Eerder schakelden zij al eredivisieploegen RKC en Cambuur uit. Denk je dat ze dat ook gaat lukken tegen De Graafschap? Dan heeft TOTO een hele mooie odd voor je!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

De Treffers is tot nu toe dé stuntploeg van het huidige bekertoernooi gebleken. Dat is niet raar, als je als amateurploeg 2 clubs uit de Eredivisie uitschakelt. Dus waarom zou het dinsdagavond tegen Keuken Kampioen Divisie-team De Graafschap niet lukken? En De Superboeren zijn gehavend, want trainer Adrie Poldervaart ligt in het ziekenhuis en mist het duel. Kan de bal weer goed vallen voor de amateurs uit Groesbeek?

TOTO-quoteringen voor De Graafschap - De Treffers


Als je denkt dat De Treffers in de reguliere speeltijd gaan winnen van de thuisploeg, levert je dat 6,50 keer je inzet op. Als je verwacht dat de amateurs doorgaan, maar niet weet hoe, krijg je iedere euro die je inzet 3,95 keer terug. Op 'Gelijkspel of De Treffers' in reguliere speeltijd staat een odd van 2,60. Mooie betjes!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.