👀 | Wie gaat de Dutch GP op Zandvoort winnen? Check hier de odds van TOTO

30 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

ANP
GP van Nederland Dutch Circuit Zandvoort Odds TOTO

Formule 1-liefhebbers, opgelet! Dé week van de Dutch GP op Circuit Zandvoort is aangebroken! Gaat regerend wereldkampioen Max Verstappen shinen voor eigen publiek, of gaat een andere coureur verrassen en dus met de overwinning aan de haal? Check hieronder de TOTO-odds van de mogelijke winnaars!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Vorig jaar, toen de Grote Prijs van Nederland na liefst 36 jaar terugkeerde op de F1-kalender, pakte Verstappen gelijk voor het kolkende eigen publiek de zege. Gaat de Nederlander dit jaar op herhaling?

Quotering racewinnaar Zandvoort
'Zijn' quotering voor het behalen van de winst ligt dan ook niet overdreven hoog. TOTO keert 1,57 uit voor iedere ingezette euro op een overwinning van Verstappen. Ter vergelijking: voor iedere euro krijgt men bij Charles Leclerc liefst 4,55 euro terug en bij Max' teamgenoot Sergio Pérez 10,75! Even hoog als de odd bij Ferrari-coureur Carlos Sainz jr.

Welke coureurs zijn de absolute outsiders, aankomend weekend? Dat zijn Williams-man Nicholas Latifi an Alpha Tauri-rijder Yuki Tsunoda. Op een mogelijke overwinning van hen staat een quotering van respectievelijk 2000, voor ieder ingezette euro dus! Gokje wagen, wellicht?