Glory 81: check hier de odds van de rematch tussen Ben Saddik en Adegbuyi

19 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

ANP
Benny Adegbuyi Bookies Odds Quoteringen Hoeveel Geld Winnen Bet Inzetten

Kickboks-event Glory 81 staat aankomend weekend weer voor de deur! In het main-event nemen Jamal Ben Saddik en Benjamin 'Benny' Adegbuyi het voor een 2e keer tegen elkaar op. Wie gaat er winnen? TOTO zette deze quoteringen bij het gevecht. Check!

Lees ook: TV-gids! Hier kijk je zaterdag naar Glory 81 | Ben Saddik v Adegbuyi II
Zie ook: Jamal Ben Saddik over nieuwe gooi naar wereldtitel: 'Ik heb maar 1 droom'

De vorige keer dat de 2 tegen elkaar vochten, was op 8 december 2018 bij het Glory 62 Heavyweight Contender-toernooi. In de finale won Ben Saddik (36-8-1, 29 KO's) van Adegbuyi (foto) na een KO in de 1e ronde. Op zijn weg naar die finale ontdeed de Belg zich van Junior Tafa en Guto Inocente.

Odds Ben Saddik vs Adegbuyi
Ondanks dat het vechtrecord van Adegbuyi (35-7-0) nagenoeg gelijk is aan dat van 'The Goliath', ziet TOTO hem duidelijk als de underdog. Voor ieder ingezette euro op een overwinning van de Roemeen keert TOTO liefst 2.90 euro uit. De odd bij Ben Saddik staat op 1 euro en 35 cent.

Het laatste Glory-gevecht van Ben Saddik was op 23 oktober 2021 bij Collision 3. Toen verloor hij van Rico Verhoeven na een TKO in de 4e ronde. Op datzelfde event werd Adegbuyi ongenadig hard KO geslagen door Antonio Plazibat.

Voor hen allebei staat er dus voldoende op het spel. Van hen 2 is Adegbuyi als enige verzekerd van een nieuw gevecht na dat op 20 augustus. Op 8 oktober vecht hij tegen Tomáš Hron in de Mega Fight Arena in Istanbul.