Goals van Haaland en Benzema zorgen voor deze lekkere special bij TOTO

19 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images

Hoewel er nog geen Europees voetbal is, valt er deze donderdagavond genoeg te genieten qua voetbal. Zo speelt Manchester City in de Premier League tegen Tottenham Hotspur en neemt Real Madrid het in de Copa del Rey het op tegen Villarreal. In de spits bij deze teams staan 2 echte goaltjesdieven en daar gaat de TOTO-special van donderdagavond dus over!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Een echte topper is City tegen Tottenham op donderdag. The Citizens hebben wat recht te zetten na het verlies bij stadgenoot United. Dat gaat het ongetwijfeld doen met Noorse superspits Erling Haaland, die al 21 keer scoorde in 17 competitiewedstrijden. City staat 2e en de Spurs volgen op de 5e plaats.

Ook bij De Koninklijke loopt zo'n goalgetter in de spits, genaamd Karim Benzema. De Ballon d'Or-winaar van vorig jaar scoort de afgelopen seizoen aan de lopende band voor Real Madrid. Coach Ancelotti zal hopen dat hij zijn vizier goed heeft afgesteld, want zij spelen een lastige uitwedstrijd in de beker tegen Villarreal.

TOTO specials donderdag 19 januari


Denk je dat beide heren, Haaland en Benzema, de eerste goal gaan prikken voor hun clubs? Dan krijg je bij TOTO 17,00 keer je inzet terug! Dat is bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Benieuwd naar de rest van de specials? Check ze hier!

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen