Heerlijke odd voor een perfect weekend van Max Verstappen in Singapore

29 september 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty

De Grand Prix van Singapore staat voor het eerst sinds 2019 weer op het programma. Om te vieren dat Max Verstappen zondag theoretisch gezien al wereldkampioen kan worden op het stratencircuit, heeft TOTO een paar prachtige Max Verstappen-specials voor je klaargezet!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Het voorspelde slechte weer in Singapore zou wel eens voor een verrassende race kunnen zorgen in Singapore. Maar bij TOTO denken ze toch dat de verdeling van de podiumplaatsen zal gaan tussen de usual suspects: Max Verstappen, Sergio Pérez, Charles Leclerc en Carlos Sainz.

Verwacht je dat Verstappen een perfect weekend kent en dus de kwalificatie en race wint en ook nog de snelste ronde neerzet? Dan krijg je 3,50 keer je inzet terug. Eindigen beide Red Bull-coureurs op het podium? Dan win je 5 keer je inzet terug. Dat klinkt wel als een mooi betje!

Lees ook: Pakt Max Verstappen zijn 2e wereldtitel in Singapore? Check hier hoe laat hij in actie komt

Gaat Sainz er met de winst vandoor?
Maar je kan een echte klapper maken als je voorspelt dat Sainz de race wint en Verstappen de snelste ronde neerzet. Daar staat een quotering van 22 op. Ben je nou helemaal warm geworden van deze prachtige betjes en wil je zien waar je nog meer op kan wedden in de Formule 1 dit weekend? Check dan gauw deze pagina!