Kan Jamal Musiala het namens Bayern München ook tegen RB Leipzig?

20 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
fans-bayern-munchen

Het voetbalweekend in Duitsland begint vrijdag goed met de topper tussen Bayern München en RB Leipzig! En dat is een hele mooie hervatting van de Duitse competitie na de winterstop. Weet Bayern de koppositie in de Bundesliga te verstevigen of vindt Leipzig de aansluiting met de koploper? Bij de TOTO liggen er in ieder geval weer mooie odds te wachten!


Bayern verloor dit seizoen pas één keer en gaat daarmee aan kop van de Bundesliga. Leipzig is de nummer drie en staat op zes punten achterstand van Bayern. Bij winst kan het dus het gat met Bayern tot 3 punten verkleinen. De ploeg moet het daarbij vooral hebben van Christopher Nkunku, momenteel topscorer in de Duitse competitie. Helaas zal hij er tegen Bayern niet bij zijn door een blessure.

Musiala is on fire
Nkunku scoorde tot dusver al 12 keer en daarmee voert hij momenteel de topscorerslijst aan in Duitsland. Bij Bayern is Jamal Musiala momenteel de clubtopscorer; hij scoorde tot nu toe 9 keer. De ogen zijn dan ook vooral op hem gericht tegen Leipzig. Weet Musiala vrijdag te scoren van buiten de 16? Dan staat daar een lekkere quotering van x12,00 tegenover.

Bayern favoriet
Een zege van Bayern levert sowieso x1,88 op, terwijl een overwinning van Leipzig x3,85 oplevert. De odds voor gelijkspel staan op x4,25. Durf jij het aan om in te zetten op één van deze lekkere odds? Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+