Krijgt Blind een boost met debuut Bayern? TOTO heeft ook een Boost voor jou!

24 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
TOTO Boost

De kans is groot dat Daley Blind zijn 1e speelminuten voor Bayern München gaat maken. FC Köln is dinsdagavond de tegenstander en trainer Julian Nagelsmann hoopt Blind met een invalbeurt een boost te geven. Voor een goede Boost ben je ook altijd bij TOTO aan het goede adres!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Voor deze dinsdag heeft TOTO de Boost van de Dag met PSV en Bayern München. PSV speelt tegen Emmen en als de Nederlandse en Duitse topclub winnen met 2-1, 3-1 of 4-1 krijg je 15 keer je inzet.

Meer Boosts!
Als dat je nog niet genoeg boost heeft gegeven kan je ook de Combi Boosts doen. PSV met handicap -1 (PSV moet met 2 doelpunten verschil of meer winnen van Emmen), Leipzig met handicap -1 en Telstar winnen: 10.50. Of Sparta (thuis tegen RKC), Bayern en AC Milan (uit bij Lazio) maken ieder 2 doelpunten of meer: 5.75.

Check alle Boosts hier!

Na de winterslaap van de Bundesliga waren er al weer tig goals van het weekend. Dinsdagavond staan er 4 duels in Duitsland op het programma (zie hieronder). TOTO heeft natuurlijk weer doelpuntenspecials voor de Bundesliga. Voor 3 of meer doelpunten in elk van de 4 wedstrijden krijg je 7.25. De odd voor over 23 doelpunten of meer in totaal is liefst 150.

Check alle Bundesliga-specials HIER!

Programma Bundesliga dinsdag 24 januari
18.30 uur: Schalke 04 - RB Leipzig
20.30 uur: Bayern München - FC Köln
20.30 uur: Hertha BSC - Wolfsburg
20.30 uur: Hoffenheim - VfB Stuttgart