Laat Michel Vlap of Ricky van Wolfswinkel de Twente-fans donderdag juichen?

18 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
fiorentina-fc-twente-van-wolfswinkel-vlap

De Nederlandse voetbalfans kijken donderdag aandachtig naar zowel FC Twente als AZ. De Nederlandse ploegen komen allebei in actie in de play-offs van de Conference League. AZ speelt thuis tegen Gil Vicente, terwijl Twente begint met een uitwedstrijd tegen Fiorentina. De Tukkers zijn de underdog tegen de Italianen, maar kansloos zijn zij niet. Kunnen Michel Vlap, Ricky van Wolfswinkel en co Fiorentina verslaan?


Het duel tussen Fiorentina en FC Twente begint donderdag om 21.00 uur in het Stadio Artemio Franchi in Florence. Het gevaar bij de Tukkers komt onder meer af van aanvallers Michel Vlap en Ricky van Wolfswinkel, die beiden al een paar keer scoorden dit seizoen. Van Wolfswinkel was afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard nog trefzeker (3-0), terwijl Vlap al scoorde tegen in beide duels tegen Cukaricki.

Scoort Vlap of Van Wolfswinkel?
Het gevaar komt dan ook (mede) van hen af, en dus heeft de TOTO een lekkere price boost als je denkt dat Vlap of Van Wolfswinkel de 1e treffer in het duel maakt. Je krijgt bij inzetten hierop x6,00 uitbetaald. Laat 1 van deze Twente-aanvallers de Tukkers donderdagavond juichen?

Lees ook: Dit zeggen de bookies over de kansen van FC Twente op bezoek bij Fiorentina

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+