Laatste keer Score4: nog 1 kans op 5000 euro met voorspellingen van Twente-Ajax en AZ-PSV

26 mei 2023

Pro Shots

De laatste speelronde van de Eredivisie staat voor de deur. Zondag rond 16:30 uur weten we waar elke club eindigt. De grote vraag is: wie wordt 2e en pakt daarmee het voorronde-ticket voor de Champions League? PSV heeft aan een punt genoeg bij AZ om die 2e plek te pakken. Maar verliezen de Eindhovenaren in Alkmaar en wint Ajax bij FC Twente, dan gaan de Amsterdammers naar het miljardenbal. Veel op spel dus. Vul voor de laatste keer je voorspellingen in bij Score4 en probeer die pot van 5000 euro te kraken!
Zoals gezegd zijn de meeste ogen dit weekend gericht op FC Twente-Ajax en AZ-PSV. In die 2 wedstrijden worden de nummers 2, 3 en 4 bepaald. AZ kan namelijk ook nog een plekje stijgen en zo het seizoen van Ajax helemaal verpesten. Als AZ wint van PSV en Ajax verliest bij Twente, dan wordt AZ 3e en Ajax 4e. Ajax moet dan naar de 3e voorronde van de Conference League...Feyenoord-Vitesse
De andere wedstrijden die je goed moet zien te voorspellen bij Score4 deze laatste speelronde: Feyenoord-Vitesse en Volendam-Excelsior.

Score4 voorspellen


Hoe doe je mee? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+