Luuk de Jong kan met deze odds niet alleen PSV maar ook jou blij maken

16 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

ANP

PSV kan de groepsfase van de Champions League al horen, zien, ruiken en proeven. Maar er is nog 1 obstakel: Rangers. Dinsdag speelt de Eindhovense club in de play-offs van het miljardenbal uit tegen Rangers. Niet alleen PSV kan toeslaan, jij ook!


Wie verwacht je dat in deze heenwedstrijd de uitblinker wordt? Eigenlijk ligt het antwoord voor de hand: Luuk de Jong. De teruggekeerde zoon (ook al is-ie geboren in Zwitserland) heeft in zijn 3 vorige PSV-wedstrijden 2 keer gescoord en 1 assist geleverd. Voor die assist had hij in het weekend tegen Go Ahead Eagles maar 1 helft nodig ook.

TOTO specials
TOTO heeft een special rond Luukinho bedacht: 'De Jong scoort binnen doelgebied (5 meter)'. De odd is 7.00! Het doelgebied is het natuurlijke jachtterrein van Luuk de Jong; van hem hoeven we geen dribbel vanaf de middellijn te verwachten.

En als het PSV niet lukt om die bal in het doelgebied te pompen, dan is daar nog Johan Bakayoko met zijn verwoestende linkerbeen. Wat denk je van deze special: 'Bakayoko scoort van buiten de 16 meter', met de notering 13.00.

Beide player specials kun je hier zien.

Champions League
Uiteraard zijn er dinsdag nog andere play-offduels. Check hier het TOTO-aanbod rondom de Champions League.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

LEES OOK: PSV uit tegen Rangers: dit is de betekenis van Ibrox