Doelpunt van Woutje Weghorst bij debuut Man U? Check de Weghorst Special bij TOTO
i

Getty Images

Doelpunt van Woutje Weghorst bij debuut Man U? Check de Weghorst Special bij TOTO

Rick Kraaijeveld • 15:55, 18-01-2023

Woensdagavond staat het Premier League-affiche Crystal Palace - Manchester United op het programma. Alle ogen zijn in Nederland natuurlijk maar gericht op één man: Wout Weghorst. Ook bij TOTO staan ze stil bij zijn mogelijke debuut. Check gauw de Player Specials voor ons Wout.

Weghorst zal hoogstwaarschijnlijk bij de selectie zitten nu alles van de deal rond is en hij officieel een Man Utd speler is. Nou weten we dat Weghorst veel kan, maar Rashford uit de basis spelen lijkt er niet in te zitten, maar zijn debuut kan zomaar! Daar heeft TOTO met wat speciale bets op ingezet.

Weghorst for the goal

Weghorst wordt natuurlijk altijd gebruikt als de stormram die laat nog wat voor elkaar kan krijgen, denk aan de wedstrijd tegen Argentinië. Daar is hij een kei in. Mocht Weghorst een goaltje maken met zijn rechtervoet, dan krijg jij 4 keer je inzet terug. Met het koppie, want lang dat is 'ie zeker, krijg je 9 keer je inzet terug.

Heb je oneindig vertrouwen in Weghorst? Misschien jaagt hij wel een bal van buiten de 16 tegen de touwen: daar staat maar liefst een odd van 46 op.

Zaha

Voor Wilfried Zaha is het een wederzien met zijn oude ploeg. De belangrijke man bij Crystal Palace kan ook nog wel eens een goaltje scoren. Bij de TOTO Specials krijg jij 11 keer je inzet terug als Zaha en Bruno Fernandes scoren en United wint.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+