Schrijft MvG geschiedenis met winst Premier League Darts? Dan is TOTO je beste vriend

25 mei 2023 | In samenwerking met TOTO

PDC

Michael van Gerwen gaat donderdagavond op jacht om geschiedenis te schrijven. Hij kan zijn 7e Premier League-titel winnen, eentje meer dan Phil Taylor. Na 16 speelrondes vol dartsvermaak speelt Mighty Mike in de halve finale tegen regerend wereldkampioen Michael Smith.


Check ook: Dit is alles wat je moet weten over de Premier League Darts play-offs mét Van Gerwen

De Nederlandse darter is de titelhouder van het prestigieuze toernooi en wil dat graag zo houden. Van Gerwen liep vorige week nog een kleine spierverrekking op waardoor hij moest opgeven. Dit lijkt ook TOTO gemerkt te hebben, want MvG is niet de topfavoriet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

TOTO winnaar Premier League Darts 2023


Maar dat betekent ook dat De Groene Sloopkogel gebruikt kan worden om een lekker betje te zetten. Als Van Gerwen het toernooi wint, win jij 3.45 keer je inzet terug. Alleen Jonny Clayton staat lager: voor hem krijg je 8.00 keer je inzet. Gerwyn Price (2.50) en Smith (3.40) zijn de favorieten voor de eindwinst.

Wint Wales?
Aangezien Gerwyn Price en Jonny Clayton in de halve finale tegen elkaar spelen, staat er sowieso een darter uit Wales in de finale. Maar wint-ie ook? Volgens TOTO is die kans redelijk groot. De odd bij winst van een Welshman, staat op 1.95, terwijl Engeland en Nederland op 3.40 staan.

Tipje
Tipje van ons dan maar: Smith won van de laatste 4 Premier League-avonden 3 keer de dagtitel. Hij weet dus wat het is om te winnen. Maar... dan zal je helaas de vaderlandsliefde even opzij moeten schuiven.

Check hier alle betjes rondom de Premier League Darts