Maakt Vangelis Pavlidis meer goals dan iedereen van Gil Vicente bij elkaar?

18 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
az-gil-vicente-pavlidis

De ogen van Nederlandse voetbalfans zijn donderdag gericht op AZ en FC Twente, die beiden uitkomen in de play-offs van de Conference League. Twente neemt het op tegen Fiorentina, terwijl AZ voor de taak staat om Gil Vicente uit te schakelen. De hoop is onder meer gevestigd op Vangelis Pavlidis. Weet hij donderdag te scoren tegen de Portugezen?


AZ trapt donderdag om 21.00 uur af tegen Gil Vicente en doet dat in het eigen AFAS Stadion in Alkmaar. Wellicht geeft dat een boost aan Pavlidis, die in de vorige ronde van de Conference League nog 2 keer scoorde tegen Dundee United. Ook afgelopen weekend pakte hij zijn goaltje mee, want hij scoorde tegen Sparta (2-3) uit een strafschop.

Gaat Pavlidis meer scoren dan de Portugese club?
Kan hij het donderdag ook weer tegen Gil Vicente? Dat zou natuurlijk goed kunnen! Bij de TOTO Special rondom deze belangrijke wedstrijd kan je zelfs inzetten op de aanvaller. Scoort de Griek meer dan heel Gil Vicente bij elkaar? Dan kan je je inzet x4,50 terug verwachten. Lekkere odds dus voor de aanvaller die al 3 wedstrijden op rij scoorde voor de Alkmaarders.

Lees ook: Check hier de odds voor het Conference League-treffen van AZ met Gil Vicente

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+