Score4: verrast Sparta Ajax, en gaat Vitesse of Heerenveen voor het eerst winnen?

18 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty
Ajax Vitesse Heerenveen Sparta Score4 Meedoen Spelen Voorspellen TOTO Hoe

De Eredivisie gaat komend weekend met een onvolledig programma verder! Om dat prima te laten smaken is er een heerlijk spelaanbod op Score4. Lukt het jou om 4 wedstrijden goed te voorspellen? Dan maak jij kans op maar liefst 5.000 euro. Ja, écht: 5k aan ekkies!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Ajax gaat zondag op bezoek bij Sparta Rotterdam. SC Heerenveen gaat zaterdag naar Arnhem voor hun avondtreffen met Vitesse en Cambuur maakt op diezelfde dag de lange reis naar Limburg voor hun duel met Fortuna Sittard. Feyenoord speelt op dezelfde dag als Ajax bij RKC.

Amsterdamse klus op Het Kasteel
Ajax speelde in het verleden liefst 124 keer in totaal tegen Sparta (73 overwinningen), waarvan 61 keer op bezoek in Spangen. Van al deze edities won Ajax er 28. Bijna de helft, want er werd liefst 20 keer verloren en 13 keer gelijk gespeeld.

De laatste keer dat Ajax bij Sparta verloor was op 3 mei 2009 (4-0). De Amsterdammers staan op dit moment na 2 duels gedeeld 1e in de Eredivisie: concurrent PSV heeft even veel punten en precies hetzelfde doelsaldo (9 voor 3 tegen).

Veel verwachting van Vitesse
In tegenstelling tot Ajax is Vitesse op zijn beurt dramatisch aan het seizoen begonnen. De ploeg van trainer Thomas Letsch wacht nog altijd op de 1e punten en heeft een doelsaldo van -5 (3 voor, 8 tegen). Tegenstander Heerenveen heeft wel al 2 punten, maar slaagde er nog niet in om in het nieuwe Eredivisie-seizoen te scoren (0-0 tegen Sparta en Feyenoord).

Dat Vitesse mogelijk op zoek is naar aanvallende versterkingen, is een understatement. De Arnhemmers komen lastig aan voetballen toe en haalden tot nu toe 'slechts' 1 nieuwe aanvaller bij de selectie: de jonge Nederlandse spits Mohamed Sankoh werd gehuurd van VfB Stuttgart.

Arnhemse aankopen
Verder kwamen de verdedigers Ferro (Benfica), Melle Meulensteen (RKC), Carlens Arcus (transfervrij) en Ryan Flamingo (gehuurd van Sassuolo) naar het GelreDome. Ook huurde Vitesse Kjell Scherpen van Brighton. Simon van Duivenbooden en doelman Nigel van Haveren werden overgeheveld vanuit het Jong-elftal.

Verwacht jij een Spartaanse stunt tegen Ajax, of eindelijk doelpunten voor Heerenveen? Kruis dan gauw jouw voorspellingen aan. Denk je dat Vitesse gaat winnen? Ook dat kan men invullen. Meedoen met Score4 is helemaal niet zo moeilijk én gratis!

Zo voorspel je mee
Bezoek de website van Score4 en meld je aan. Heb je geen account? Dan kun je deze gratis aanmaken. Alles op Score4 is gratis! En: mocht je bij 1 van die 4 wedstrijden de juiste uitslag van 2-2 voorspellen, krijg je ook nog eens 5 euro extra. Dolle deal, niet waar?