Score4: Feyenoord ontvangt Sparta, wie wordt de baas aan de Maas?

9 september 2022 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
Score4 TOTO Feyenoord Twente AZ Utrecht Vitesse Sparta Excelsior Emmen Mee Spelen Odds Betten Op Toto

Go Ahead Eagles heeft speelronde 6 in de Eredivisie afgetrapt met de 1e overwinning van het seizoen! FC Volendam werd verslagen (2-3) maar er staan dit weekend uiteraard nog veel meer leuke competitiewedstrijden op de rol, waaronder de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta! Ook dit weekend kun je bij Score4 van TOTO weer 4 wedstrijden voorspellen om kans te maken op 5.000 euro. Hieronder lees je hoe!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

We kijken met speciale aandacht naar 4 wedstrijden: die tussen Excelsior en Emmen op zaterdag om 21.00 uur, en die tussen FC Utrecht en Vitesse, AZ - FC Twente én dus de stadsderby aan de Maas op zondag.

Excelsior - FC Emmen
In de geschiedenis van de Eredivisie werd dit duel in Kralingen pas 1 keer gespeeld. In februari 2019 won Excelsior met 2-1. Na een goal van Michael de Leeuw hielden Marcus Edwards en Dennis Eckert de 3 punten na hun goals destijds in Rotterdam. Excelsior begint als 10e aan de wedstrijd, Emmen staat 15e.

FC Utrecht - Vitesse
Het voorbije voetbalseizoen won Vitesse het 2-luik met Utrecht voor een Europees ticket (4-3). In de eigen Galgenwaard zijn de Utrechters, die net als de Arnhemse bezoekers matig aan het seizoen begonnen, gebrand op revanche. Utrecht is de nummer 11, Vitesse staat 14e.

AZ - FC Twente
Dit is hét absolute topduel van de Eredivisie in dit weekend. Beide ploegen gelden als dé welbekende uitdagers van de traditionele top 3. AZ (13 uit 5) heeft 1 punt meer dan Twente en, in tegenstelling tot de Tukkers, nog niet verloren. Verliezen betekent al vroeg in het seizoen een dreun voor beide ploegen. Wie gaat er winnen in Alkmaar?

Feyenoord - Sparta Rotterdam
De Kuip is aankomende zondagavond om 20.00 uur het decor van de oeroude derby tussen de 2 Rotterdamse clubs. De laatste keer dat Sparta een resultaat behaalde tegen de grote broer op Zuid was op 4 augustus 2019, toen werd er in De Kuip gelijkgespeeld (2-2). Zit er dit weekend een nieuwe Spartaanse stunt in? Speel hier mee met Score4 van TOTO!