Score4: traditioneel lastige uitwedstrijd voor Feyenoord, Fortuna en Cambuur hopen op eerste driepunter

19 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
score-4-rkc-waalwijk-feyenoord-fortuna-cambuur

Speelronde 3 staat alweer voor de deur in de Eredivisie. En dat is een beetje een rare. AZ, FC Twente en PSV zijn dit weekend vrij vanwege Europese verplichtingen. Daardoor zijn er nog maar 6 wedstrijden over. Weet jij er 4 helemaal juist te voorspellen, dan maak jij kans op maar liefst 5.000 euro! Hieronder lees je hoe.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Het Feyenoord van Arne Slot gaat zondag op bezoek bij RKC Waalwijk. Een traditioneel lastige uitwedstrijd voor de Rotterdammers. Een dag eerder knokken Fortuna en SC Cambuur voor hun eerste driepunter in Sittard.

Lees ook: Score4: verrast Sparta Ajax, en gaat Vitesse of Heerenveen voor het eerst winnen?

RKC-uit, altijd lastig
Arne Slot zal aanstaande zondag niet met een gerust hart op de bank zitten als hij kijkt naar de geschiedenis tegen RKC. Op bezoek in Waalwijk wist Feyenoord 11 van de 28 ontmoetingen te winnen. 8 keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, 9 keer won RKC Waalwijk. De laatste ontmoeting werd met 2-0 gewonnen door Feyenoord.

Feyenoord begon het seizoen met een 5-2-zege op Vitesse, een week later bleef het in De Kuip 0-0 tegen sc Heerenveen. Met name die wedstrijd moet interessant zijn voor RKC-trainer Joseph Oosting. Heerenveen metselde het achterin dicht en Feyenoord had moeite om door de muur heen te breken. Net als de Friezen spelen de Waalwijkers met 5 man achterin. Dat wordt een lastige opgave voor Slots mannen.

Burak-time?
In Sittard en Leeuwarden kunnen ze ook wel een driepunter gebruiken. Fortuna opende het seizoen met een minimale nederlaag tegen kampioen Ajax (2-3). Een week later werd echter kansloos verloren op bezoek bij FC Twente (3-0). Op de bank zat superster Burak Yilmaz te verpieteren. Is de Turk fit genoeg om tegen Cambuur wel vanaf het eerste fluitsignaal te beginnen?

Cambuur heeft na 2 wedstrijden 1 puntje gepakt. Dat gebeurde vorige week op bezoek bij FC Utrecht (0-0). De Friezen hebben met name problemen met scoren, want nog geen enkele speler wist het net te vinden. De laatste ontmoeting in Sittard biedt dan ook niet echt hoop. Vorig jaar won Fortuna met 1-0 van Cambuur. Welke club mag dit weekend voor het eerst 3 punten bijschrijven?

Hoe werkt Score4?
Heb jij wel zin om 5.000 euro te winnen? Meld je dan aan bij Score4. Da's heel simpel! Je maakt gratis een account aan en: voorspellen maar! Wie weet heb jij die dure vakantie naar Ibiza dan binnen no-time terug verdiend.