Score4: verlengt Tannane wittebroodsweken bij NEC en profiteert Sparta van gezonde selectie?

25 augustus 2022 | In samenwerking met TOTO

ProShots

De 4e speelronde van de Eredivisie wordt van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus afgewerkt! In grote delen van Nederland is dat het laatste weekend van de zomervakantie, dus luister dat op met een lekkere klapper en pak via Score4 5.000 euro! Het enige wat je moet doen is de uitslag van 4 Eredivisiewedstrijden juist voorspellen.


We richten ons nu alvast op de eerste 2 duels. NEC krijgt vrijdag om 20.00 uur Groningen op bezoek en Go Ahead Eagles speelt zaterdag thuis tegen Sparta om 16.30 uur.

NEC en Groningen: perfect in balans
Tja, wat kunnen we tippen bij NEC tegen Groningen? Beide clubs wonnen 2 van de vorige 6 ontmoetingen. En het werd dus ook 2 keer gelijk in die reeks.

Misschien gaat het de doorslag geven dat Groningen momenteel een lekke verdediging heeft bij uitduels. Al 4 uitwedstrijden op rij in de competitie (vorig seizoen meegeteld dus) kregen de Noorderlingen minstens 3 tegentreffers.

Bij NEC is Oussama Tannane de man om in de smiezen te houden. De 28-jarige baltovenaar vertrekt vaak chagrijnig en met ruzie bij clubs, maar is nu nog vers en nieuw in Nijmegen, dus we zitten nog in de wittebroodsweken.

Go Ahead met de losing streak?
Met Go Ahead Eagles gaat het behoorlijk ruk. De club verloor de laatste 6 speelrondes van vorig seizoen en begon aan de nieuwe jaargang van de Eredivisie met 2 nederlagen. Dat is dus 8 dompers op rij.

In recente onderlinge partijen is Sparta de bovenliggende partij gebleken: de Kasteelbewoners wonnen 4 van de vorige 6 ontmoetingen en verloren maar 1 keer (totale doelsaldo 6-13).

En terwijl bij Sparta zo ongeveer iedereen gezond en fit lijkt, heeft Go Ahead extra fysiotherapeuten moeten inhuren, want Gerrit Nauber, Willum Thór Willumsson, Martijn Berden en Jahnoah Markelo hebben pijntjes en Mats Deijl is geschorst.

Zo werkt Score4
Wat moet je doen? Simpel: ga naar de website van Score4 en meld je aan. Heb je geen account? Dan kun je er gratis eentje aanmaken. Alles op Score4 is gratis!

Oh, er is ook nog een bonusje: deelnemers kunnen op 1 van de wedstrijden een éxtra voorspelling geven van 2-2 als eindstand. Je maakt hierbij kans op een extra prijs van 5 euro.