Sprint naar de landstitel: kan Sparta Feyenoord in Rotterdamse derby laten struikelen?

31 maart 2023 | In samenwerking met Score4

Pro Shots

De sprint naar de landstitel is ingezet voor Feyenoord. Na de eerste zege in Amsterdam in 17 jaar (2-3 tegen Ajax) was er een welkome interlandbreak. Alhoewel, welkom? Vooral de verdedigers van Feyenoord kwamen niet lekker uit de interlands. Zo is Lutsharel Geertruida een paar weken geblesseerd en staat er ook een vraagteken achter Gernot Trauner. En dan wacht zondagmiddag meteen de Rotterdamse derby tegen Sparta op Het Kasteel. Wat wordt deze lastige uitwedstrijd voor Feyenoord? Vul je voorspellingen in bij Score4.


Veel mensen in Nederland weten het na de gewonnen Klassieker bijna zeker: Feyenoord wordt kampioen van Nederland. De vraag is niet óf, maar wannéér. Gezien de programma's van Feyenoord en de concurrentie, zijn de Kuip-bewoners inderdaad de grote favoriet. Maar uit naar het uitstekend spelende Sparta is geen pretje. En wat áls Feyenoord daar tegen een nederlaag oploopt en Ajax en de rest het gat weer verkleinen? En woensdag is ook nog eens de halve finale van de beker tegen Ajax. Het is een spannende week voor Feyenoord!

AZ, Ajax en PSV
Naast Sparta-Feyenoord moet je deze week bij Score4 nog 3 andere potjes correct voorspellen: AZ-Heerenveen, NEC-PSV en Go Ahead Eagles-Ajax. Wat denk jij dat het wordt?

Zo doe je mee
Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+