Tiki-taka Spanje tegen Duitsland staat in de spotlight deze zondag, ook bij TOTO

27 november 2022

Getty Images
toto-spanje-duitsland-wk-qatar-odds-asensio-pedri-gavi

Dé wedstrijd van de zondag bij dit WK is toch wel Spanje - Duitsland. Op papier zijn het 2 grootmachten tegen elkaar. Spanje swingde langs Costa Rica, waar Duitsland zich juist verslikte in Japan. Het tiki-taka-spel van Spanje dat wij kennen leek weer helemaal terug te zijn. En precies dat is wat Spanje weer hoopt te doen tegen het stugge Duitsland.


Veel goals van Spanje gingen over verschillende schijven voordat de bal in het netje lag. Gavi en Pedri leken de architecten van Spanje te zijn. Ook was spits Ferran Torres erg in vorm. Bij Duitsland leek het vooral in de verdediging soms een knoeiboel. Zonder echte rechtsback was de verdediging vrij zwak. Daar moet dus wat aan gaan gebeuren.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Tiki-taka
Dat vlotte spel van Spanje, daar ligt ook de focus op bij TOTO! Het is namelijk zo dat er leuke odds verbonden zijn aan spelers die IN het doelgebied (ofwel 5-metergebied) scoren. Met dat eindeloze getik van Spanje zou het zomaar kunnen dat Torres de bal er binnen het gebied in tikt, dat is dan 13 keer jouw inzet terug. Mocht Marco Asensio dit doen, krijg je 15 keer de inzet terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+