TOTO heeft deze interessante odds voor de Eredivisie-duels van titelkandidaten PSV en AZ

28 januari 2023 | In samenwerking met TOTO

Getty Images
toto-eredivisie-psv-go-ahead-eagles-az-fc-utrecht-zaterdag-28-januari

De 18e speelronde van de Eredivisie gaat van start. Zaterdag komen 2 titelkandidaten in actie: PSV en AZ. TOTO heeft weer wat specials in huis.


Check hier enkele opties rond de duels van PSV en AZ!

Bekijk ook: Eredivisie-programma (en TV-gids) van zaterdag 28 januari: PSV, AZ en meer

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Vertrouwen in PSV'ers Simons en Til?
Met Luuk de Jong heeft PSV thuis tegen Go Ahead Eagles de aanvoerder en kopsterke spits terug na een blessure. Als de aandacht van de verdedigers van Go Ahead uit gaat naar De Jong, kan Guus Til daar misschien wel profiteren. Til heeft er een handje van om bij een voorzet vanaf de zijkant op te duiken in het 16-metergebied. De odd voor een kopgoal van Til is 12.00!

Een andere interessante special van TOTO: Xavi Simons scoort in beide helften. Gebeurt dit? Dan kan het je liefst 15.00 keer je inzet op. Over het natuurtalent van Simons bestaat geen twijfel, laat de 19-jarige aanvallende middenvelder zijn skills ook zien tegen Go Ahead Eagles? De aftrap is om 16.30 uur, check hier alle mogelijkheden bij TOTO rond dit duel!

Levert AZ-spits Pavlidis?
AZ begint om 21.00 uur aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Denk jij dat spits Vangelis Pavlidis voor de eigen fans gaat scoren met zijn favoriete rechtervoet? Deze odd is 2.75. Een doelpunt met het hoofd van de Griek levert je meer op: 11.00 keer je inzet.

Verwacht je een goal van Pavlidis, een zege van AZ, maar óók een treffer van FC Utrecht? Deze combinatie kan je 4.50 keer je inzet opleveren. Check hier alle opties van TOTO rond het duel AZ - FC Utrecht.

Hier vind je ALLE mogelijkheden bij TOTO rond de Eredivisie!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+