Premier League of Darts: viervoudig je inzet met deze knallende TOTO-bet

9 februari 2023 | In samenwerking met TOTO

Pro Shots
TOTO Premier League Darts 2023 Michael Van Gerwen Odd Quotering Bet

Gaat topdarter Michael van Gerwen ook in deze Premier League of Darts-week winnen van Dimitri Van den Bergh? Wedkantoor TOTO denkt van wel en heeft dan ook meerdere zogeheten match specials op de 'strijd der Lage Landen' gezet!


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Lees ook: Geen Viaplay (meer)? Zo kijk je via een andere stream naar de Premier League of Darts

Bij speelronde 1, van vorige week in het Noord-Ierse Belfast, was Van Gerwen de Belg nog de baas (6-4) in de halve finale. Ronde 2 is in Cardiff en nu treft Mighty Mike Van den Bergh in de halve finale.

TOTO Dart King MVG
Volgens TOTO is Van Gerwen dé grote favoriet om door te gaan naar de halve finale. Ieder ingezette euro op een zege van de 6-voudig PL-winnaar levert 1.30 euro op. Een overwinning voor Van den Bergh is rendabeler: die odd ligt op 3.55!

Om 1 van de aangeboden match specials te winnen, is iets meer nodig. Lukt het Van Gerwen om 1) te winnen, 2) de hoogste finish noteren en 3) de meeste 180'ers gooien, levert ieder ingezet eurootje dáárop liefst 4 keer de inzet terug.

Vorm Van Gerwen in Cardiff
Niets is onmogelijk, helemaal niet voor Van Gerwen in Cardiff. Na 9 gespeelde wedstrijden in de Welshe hoofdstad staat de teller van zeges op 'maar' 4, maar gooide hij wél in 7 duels een gemiddelde van 100 of hoger, waarvan eenmaal liefst 116,90! Dat is deze special zeker een gokje waard, niet waar?

'Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen'